Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kaptaş Kurtlar köyünde meydana gelen acı olayda, 57 yaşındaki Aysel Yaman adlı kadın fındık bahçesinde çalışırken eşek arısının saldırısına uğradı. Ardından hastaneye kaldırılan Yaman, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Eşek arısının sokması sonucu fenalaşan ve arıya alerjisi olduğu belirlenen Yaman’a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaparken, daha sonra Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen doktorların müdahaleleri sonuçsuz kalarak Yaman hayatını kaybetti.
Evli ve iki çocuk annesi olan Yaman’ın cenazesinin bugün ikindi namazı öncesi evinde helallik alındıktan sonra, ikindi namazını müteakip Kaptaş Kurtlar Köyü aile mezarlığında defnedileceği öğrenildi.
