Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esenler’de Eskafe’nin ikinci şubesi açıldı

Esenler’de hizmet veren Eskafe’nin ikinci şubesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde açıldı. Kahvesi 2 lira olan mekan, ekonomik ve lezzetli seçenekler sunarak müdavimlerini ağırlıyor. Ulaşım kolaylığıyla beğeni topluyor.

Esenler'de hizmet veren Eskafe'nin ikinci şubesi Dr. Kadir Topbaş Kültür

Esenler’deki popüler buluşma noktası haline gelen Eskafe, şimdi ikinci şubesini Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde açarak hizmet vermeye başladı. İlk gününden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Eskafe, kahve tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.
Esenler Belediyesi tarafından 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde açılan ilk şubesinin ardından Eskafe, ikinci şubesini Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde açarak kahve severlerin ilgi odağı haline geldi. 1 liraya çay, 2 liraya kahve sunan Eskafe, çeşitli atıştırmalıkları ve içecek seçenekleriyle Esenler halkına ekonomik ve lezzetli bir alternatif sunuyor.
İkinci şubenin açılışıyla ilgili memnuniyetini dile getiren Ece Örenler, “Üniversite öğrencisiyim. Genellikle arkadaşlarımla ders çalışmak için kafeleri tercih ederiz. Eskiden genellikle 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeki Eskafe’ye giderdik. Artık burayı tercih edeceğiz çünkü burası metroya yakın ve ulaşım kolay. Bu güzel mekanın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”