Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşi araç çarpması sonucu öldü, olay yerinden ayrılan kocası polise ’ot topluyorduk’ dedi

Konya’da meydana gelen acı olayda, bir kadın kocasıyla araç içerisinde

Konya’da meydana gelen acı olayda, bir kadın kocasıyla araç içerisinde yaşadıkları tartışmanın ardından araçtan inerek karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kocası ise kaza sonrası olay yerinden ayrılarak polis ekiplerine, “Eşim ot toplamak için araçtan indi, çocukları eve bırakıp geri geldim” şeklinde ifade verdi.

Kaza, akşam saatlerinde Konya’nın Meram ilçesi Köyceğiz Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, M.E.H. isimli sürücü eşi Kirfa El Husa ile seyir halindeyken aralarında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Husa araçtan inerek karşıya geçmeye çalışırken, M.A. yönetimindeki bir araç kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan genç kadın, olayı gören diğer sürücünün ihbarıyla sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından Husa’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazadan sonra olay yerini terk eden koca M.E.H. daha sonra geri dönerek araçta bulunan çocukları eve bırakmak üzere olay yerine geldiğini ifade etti. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruları üzerine M.E.H., “Eşim ot topluyordu, çağırdım gel dedim. Karşıya geçerken kaza oldu. Arabada çocuklar vardı, onları eve bırakmaya gittim” şeklinde konuştu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araç sürücüsü ve hayatını kaybeden kadının kocası ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Genç kadının cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırılırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Burhaniye ilçesinde, Yarbay Ünal Bayhan’ın Erzurum’a atanması sebebiyle boşalan Jandarma
Sıradaki Haber Burhaniye’de Jandarma Komutanı Topçu görevine başladı