Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski milli halterci Halil Mutlu, ilkokul öğrencileriyle buluştu

Eski milli halterci Halil Mutlu, dünya ve Avrupa şampiyonu unvanlarının

Eski milli halterci Halil Mutlu, dünya ve Avrupa şampiyonu unvanlarının sahibi olup, halter tarihinde önemli bir yere sahip bir isimdir. 3 kez olimpiyat, 5 kez dünya ve 10 kez Avrupa şampiyonluğu yaşamış, 20’den fazla dünya rekorunu kırmış olan Mutlu, Gazi Osman Paşa İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
Öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Mutlu, spor kariyerine nasıl başladığını, karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştığını anlattı. Spora genç yaşlarda başlamanın önemine vurgu yaparak düzenli çalışma ve hedef belirlemenin başarıdaki rolüne değindi. Öğrencilerle samimi anlar yaşayan Mutlu, onların sorularını tek tek yanıtladı ve kariyerindeki deneyimlerini paylaştı.
Eğitim ve sporun bir arada yürütülebileceğini vurgulayan Halil Mutlu, öğrencilere spor yapmayı sevmeleri ve hayallerinden vazgeçmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Mutlu, gençlere ilham olmaya devam ettiğini belirtti.
Mutlu, etkinliğe katılan Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile birlikte, gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ve onlara bir şeyler verebilmek adına çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı