Yerköy Haber Gazetesi

ESLEM FATMA İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

ESLEM FATMA İÇİN KERMES DÜZENLENDİ
28 Şubat 2022 - 13:28

Yerköy’de Bir Umut da Sen Ol Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Eslem Fatma’ya Umut Ol” kampanyası kapsamında kermes düzenlendi.
Spinal Müsküler Atrofi (SMA) TIP 1 hastası Yozgatlı Eslem Fatma Altındağ için Haşim Kılıç mahallesi Bünyamin Gayretli caddesi üzerinde Kermes düzenlendi.
SMA TIP-1 hastası Yozgatlı Eslem Fatma Altındağ destek bekliyor. 9 aylık Eslem Fatma’nın iyileşmesi için Dubai’de gen tedavisi olması gerekiyor. Minik Eslem’in Dubai’deki hastaneye gidip iyileşmesi adına gerekli ilacı alması için 1.879 milyon dolara ihtiyaç var.
Sefa ve Aslıhan Altındağ çifti bebeklerinin sağlığına kavuşabilmesi amacıyla tüm Yozgat halkından destek bekliyorlar.
Eslem Fatma’nın iyileşmesi için gereken parayı toplamak adına başlatılan kampanya için Valilik izni ile tüm Yozgat’ta kampanyalar ve yardım faaliyetleri yapılmaktadır.
Bu faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. Bir Umut da Sen Ol Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Eslem Fatma İçin Kermes Etkinliği gerçekleştirildi. Kermese yoğun katılım sağlanırken, elde edilen gelirin SMA hastası Eslem’in ailesine teslim edileceği söylendi.

Bir Umut da Sen Ol Yardımlaşma Derneği Başkanı Şevket Şencan yaptığı açıklamada, Eslem Fatma kızımız için diğer ilçelerdeki gibi düzenlenen kermese Bir Umut da Sen Ol Derneği Olarak öncülük ettik.
Başta, Bu süreçte kermesim organize edilmesinde ve ürünler hazırlanmasında destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kermesin başladığı günden ve bitimine kadar Eslem Fatma kızımızın kermesine kayıtsız kalmayıp yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır