Mersin’in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri, bir eve operasyon düzenledi ve özel bir bölmede yetiştirilen kenevir bitkileri, esrar ve tohumların bulunduğu bir oda tespit etti. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Bozdoğan Mahallesi’nde belirlenen adrese düzenlenen baskında, şüpheliler Onur A. ve O. A. yakalandı. Evde yapılan aramada özel bir bölme içerisinde 51 adet hint keneviri, 145 gram uyuşturucu madde, kenevir tohumları ve hassas bir terazi bulundu.
Gözaltına alınan şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği belirtildi. Nöbetçi mahkemede huzuruna çıkarılan şüphelilerden Onur A. tutuklanırken, diğer şüpheli adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.
