Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evladını bulan arama kurtarma görevlisinin alnından öpen baba: “Oğluma bunu yapan caninin en ağır cezayı almasını istiyorum”

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2 gün boyunca kayıp olan ve dayısı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2 gün boyunca kayıp olan ve dayısı tarafından taşla başından yaralayıp toprağa gömülen 10 yaşındaki Suriyeli Amir Alcedduh’un, hastanede geçirdiği başarılı ameliyat sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Baba Muhammed El Cedduh, oğlunu bulan arama kurtarma görevlisine teşekkür ederek cani dayının en ağır cezayı almasını talep etti.

Reyhanlı ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde yaşayan 10 yaşındaki Suriyeli Amir Alcedduh, cuma günü okuldan çıkıp eve dönmemişti. Ailesi, çocuğundan haber alamayınca Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Polis ekipleri, Amir’in okul çevresinde ve ilçe genelinde kamera kayıtlarını inceleyerek dayısı M.E.’yi şüpheli olarak gözaltına aldı. Amir, dayısı tarafından kaçırıldığını ve dövüldüğünü belirterek bulundu. Amir’in kaldırıldığı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilerek durumu stabil hale getirildi.

Cuma günü gözaltına alınan ve suçlamaları reddeden dayı M.E. tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, baba Muhammed El Cedduh, oğlunun bulunması için emek veren herkese teşekkür edip cani dayının cezalandırılmasını istedi.

Arama kurtarma görevlisi Ramazan Albayrak, çocuğu bulduğu anları anlatırken duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, “Allah’ın bizi doğru yola yönlendirdiği bir an oldu. Taşların altında çığlık atan çocuğu bulup kurtardım. O an gurur vericiydi” dedi. Arama kurtarma çalışmalarının sonucunda çocuğun sağ salim bulunması, görevlilere moral oldu.

Kocaeli’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 7 şüpheliden
Sıradaki Haber Kocaeli’de kilolarca skunk ele geçirildi