Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eyüpsultan’da pastanede doğal gaz kaçağı: 5 işçi hastaneye kaldırıldı

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir pastanenin bodrum katındaki imalathanede çalışan

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir pastanenin bodrum katındaki imalathanede çalışan 5 kişi, doğal gaz sızıntısından etkilendi ve baygınlık geçirdi. Olay yerine gereken tüm ekipler sevkedildi ve 4 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

Eyüpsultan ilçesinde yer alan bir pastanenin bodrum katındaki imalathanede yaşanan olayda, iddiaya göre doğal gaz sızıntısından etkilenen 5 çalışan baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşlar ve iş yeri çalışanları durumu fark ederek işçileri dışarı çıkardı. Polis, itfaiye, sağlık ve İGDAŞ ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, ambulanslarda ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra 5 işçiyi hastaneye sevk etti. Doğal gaz sızıntısının kaynağının belirlenmesi için çalışmalar devam ederken, olası risklere karşı pastanenin bulunduğu 4 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Vatandaş Ümit Bilgiç, gaz sızıntısı nedeniyle 5 kişinin etkilendiğini ve zehirlendiğini öğrendiklerini belirterek, daha önce benzer bir olayın yaşandığını ve yetkililerin konuya yeterince ilgi gösterip göstermediğini bilmediklerini söyledi.

Bolu’nun Mengen ilçesinde, maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan
Sıradaki Haber Bolu’da göçük altında kalan işçinin cansız bedenine 6 gün sonra ulaşıldı