Yerköy Haber Gazetesi

FAHRİ GENÇ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

FAHRİ GENÇ MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
01 Ağustos 2023 - 18:13

Yerköy’de esnaflık yapan ve 15 Yıldır Gültepe mahallesinde ikamet ettiğini belirten Fahri Genç, mahallemize daha güzel hizmetler kazandırabilmek adına Muhtarlık Adaylığımı açıklıyorum” dedi.
Fahri Genç yaptığı açıklamada 15 yıldır Gültepe Mahallesi’nde ikamet ettiğini mahalledeki problemleri yakından takip ettiğini açıkladı. Resmi yazışmalar ve gelen evraklardan vatandaşımız anında haberdar olacak. Mobese sistemi yaygınlaşacak. Gültepe caminin havlusunda iftar programı düzenlenmesi Mahalle sakinlerimizde Durumu iyi olmayan garip gruba Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi Gıda temizlik un ve benzeri gıdaların temin edilmesi Elektrik su doğalgaz internet arızaların anında müdahale ederek tamirinin yapılması en önemli olan şey ise mahallemizin çöplerinin takibi ve yazın sivrisinek ilaçlamasının takip yapılması kısmet olursa her yıl 20 tane çocuğumuz ücretsiz sünnet programının yapılması 24 saat vatandaşımızın Mahalle sakinlerimizin yanında olacağız. Cenaze düğün nişan hac umre ziyaretleri hastalık kaza ameliyat ve benzeri şeylerde bir telefon kadar sizlerin yanında yakın olacağız hizmetkarınız olacağız.
Gültepe Mahallesi’ne yakışır bir şekilde muhtarlık hizmeti sunmaya gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye gayret göstereceğiz bu duyguyu ve düşüncelerle aday olduğum açıklıyorum desteklerinizi bekliyorum saygılarımı sevgilerimi muhabbetlerimi sunuyorum”dedi.
Fadime Laleli

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır