Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Feci kazada hayatını kaybeden anne ve 8 aylık bebeği yan yana toprağa verildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir trafik kazasında yaşamını yitiren anne ve 8 aylık bebeği, doğum yerleri olan Kayseri’de defnedildi.
Kazaya ilişkin bilgilere göre, Uşak’a aile ziyaretine giden ve Hasan Samur’un kullandığı otomobil, Balmahmut köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolsüz bir şekilde bariyerlere çarptı ve takla attı. Aracın savrulması sonucu yaklaşık 50 metre sürüklendiği belirlendi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, Hasan Samur (27) ve eşi Zehra Samur’un (26) olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Çiftin 8 aylık bebeği A.K.S. ise yaralı olarak kurtarıldı ancak hastanede hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden anne Zehra Samur ve 8 aylık bebeği A.K.S.’nin cenazeleri, Kayseri’nin Talas ilçesinde bulunan Dedeoğlu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenaze namazına Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır’da gerçekleştirilen jandarma operasyonunda 107 kilogram esrar ele geçirildi ve
Sıradaki Haber Diyarbakır’da 107 kilo esrar maddesi ele geçirildi