Yerköy Haber Gazetesi

Fuat Oktay Baba ocağı Çekerek’te rafting yaptı

Fuat Oktay Baba ocağı Çekerek’te rafting yaptı
03 Temmuz 2023 - 14:18

İlk dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Vali Ziya Polat, Dünyada 2’nci Mükemmeliyet Merkezi olma özelliğine sahip olan Çekerek Rafting ve Su Sporları Parkurunda rafting yaptı.
Fuat Oktay, Kurban bayramı dolayısıyla geldiği Çekerek’te hem hasret giderdi hem de stres attı.
Çekerek’te gerçekleştirilen yatırımlarda pay sahibi olan Oktay, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Çekerek’te bir dizi programlara katılan Oktay, yapımını yakından takip ettiği Rafting parkuruna geçerek azgın sularda kürek salladı.
Ankara Milletvekili Oktay, eşi Hümeyra Şahin Oktay, Vali Ziya Polat, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akkan ile birlikte rafting yaptı.
Ankara Milletvekili Oktay, parkurun muhteşem olduğunu belirterek, örnek olacak bir rafting parkuru oluşturulduğunu aktardı.
Oktay, , “Orta Anadolu’nun merkezindeki bir yeri turizme açma ve aynı zamanda da uluslararası müsabakaların yapılabildiği bir alan oluşturma arzumuz vardı. Bu anlamda da Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve federasyonumuz, bizlere çok ciddi destek verdi. 850 metre uzunluğunda ama doğal uzunluğuna baktığımızda 4,5 kilometrelik bir rafting alanı mevcut. Geçen yıl hizmete açılan parkurda yarışmalarda düzenleniyor” dedi.
Yatırımları birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmete sunduklarını aktaran Oktay, yapılan tesisleri Çekerek halkına emanet ettiklerini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır