Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaziantep’te eşi tarafından öldürülen kadın Kilis’te defnedildi

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen 27

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen 27 yaşındaki Merve Keklikçi, doğum yeri olan Kilis’te düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Gaziantep’in 60. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre Harun Keklikçi (32), evlerinde eşi Merve Keklikçi ile anlaşmazlık yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Harun Keklikçi, evde bulunan pompalı tüfekle eşine ateş açtı. Daha sonra şüpheli, dışarı çıkarak etrafı taradı. Bu esnada, sokakta bulunan Hatice Ö. (53) ve 3 çocuk yaralandı.

Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesi sonrasında, Harun Keklikçi polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede Merve Keklikçi’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan 1 kadın ile 3 çocuk ise hastaneye kaldırıldı ancak hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtildi.

Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından Merve Keklikçi’nin cenazesi, ailesine teslim edildi ve memleketi Kilis’e götürüldü. Asri Mezarlık Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Merve Keklikçi, göz yaşları arasında toprağa verildi. Kilis Valisi Ömer Kalaylı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çetin Tutaş ve birçok vatandaşın katıldığı cenaze töreni duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Dicle Elektrik, Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Tanrıverdi, Salkım mezrası, Alakuş
Sıradaki Haber Dicle Elektrik’ten kaçak trafo denetimi: Yapay zeka tespit etti dron yakaladı