Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç kadın, polis ve itfaiye ekiplerini seferber etti

Düzce’de Asar Deresi üzerinde bulunan köprüde intihar girişiminde bulunan bir

Düzce’de Asar Deresi üzerinde bulunan köprüde intihar girişiminde bulunan bir kadın için polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Genç kadını ikna etmek için gösterilen büyük çaba sonucunda köprüden indirilen kadın, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olay, Aydınpınar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Sinir krizi geçirdiği iddia edilen 25 yaşındaki B.C. isimli kadın, Şakuç köprüsüne çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Çevredeki vatandaşlar kadının çığlıklarını duyarak durumu hemen Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Gelen ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonucunda köprü korkuluklarına sıkıca sarılan genç kadına, polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti.

Köprüden uzaklaştırılan genç kadın, sağlık kontrolleri için acil bir şekilde ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucunda 3
Sıradaki Haber Bilecik’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı