Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölete düşen arkadaşını kurtarmak isterken can verdi

Afyonkarahisar’da gölete düşen arkadaşını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden F.A.’nın cansız bedeni AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından göletten çıkarıldı. R.İ.’nin cenazesi ise Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki morga götürüldü. Savcılık soruşturma başlattı.

Afyonkarahisar'da gölete düşen arkadaşını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden F.A.'nın

Afyonkarahisar’da bir fotoğraf çekimi sırasında gölete düşen arkadaşını kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybeden bir kişi, AFAD ve itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi sonucu cansız bedeni sudan çıkarıldı.
Olay, Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, F.A., R.İ. ve E.K. adlı üç arkadaş, gezmek için Akdağ Tabiat Parkı’na gitmişti. Baraj göletinin tahta köprüsünde poz verirken F.A., dengesini kaybederek suya düştü. Diğer arkadaşları durumu fark ederek suya atladı ancak F.A’yı kurtaramayınca çevreden yardım istediler. Çevredekilerin müdahalesiyle F.A. ile E.K. kurtarılırken R.İ. ise gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri 2 saatlik çalışmanın ardından R.İ.’nin cesedini suyun içinden çıkardı.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından R.İ.’nin cenazesi, otopsi için Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki morga kaldırıldı.
Yaşanan acı olayın ardından savcılık soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”