Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gümüşhane Üniversitesi’nde silahlı rehine krizi sona erdi

Gümüşhane Üniversitesi’nde görevli bir personel, mesai arkadaşını silahla rehin aldıktan

Gümüşhane Üniversitesi’nde görevli bir personel, mesai arkadaşını silahla rehin aldıktan sonra, 5 saatlik bir kriz sürecinin ardından rehine krizi sona erdi. Görüşmelerin ardından, rehin alınan kadın memur sağ salim kurtarıldı.
Gümüşhane Üniversitesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde görevli olan ve daha önce uzman çavuşluk yapan H.T. isimli personel, bilinmeyen bir sebeple aynı fakültede çalışan D.B. adlı kadın memuru rehin aldı. Bina içerisinden tek bir silah sesi duyulmasının ardından, olay yerine çok sayıda Özel Harekat polisi yönlendirildi. Okul çevresi boşaltılarak çatılara keskin nişancılar yerleştirildi ve rehin alınan D.B.’nin yakınları üniversiteye gelerek durum hakkında bilgi aldılar. 5 saat süren görüşmelerin sonunda H.T. ikna edildi ve silahını teslim ederek güvenlik güçlerine teslim oldu. Rehin alınan kadın memur tedbir amaçlı olarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.
Olaya karışan H.T. gözaltına alınırken, Vali Aydın Baruş da olayla ilgili bilgi almak üzere üniversiteye gitmiştir. Bu gelişmelerin ardından kriz sona ermiştir.

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulans ile tırın
Sıradaki Haber Ambulans ile tır çarpıştı: 6 yaralı