Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararları Resmi Gazete’de

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Diyarbakır’ın Bismil ilçesinin adliyeye bölge derecesi değişti. Ayrıca Göksun ve Elbistan arasındaki yargı çevresi değişikliği ile Cide ve Şenpazar da Kastamonu’ya bağlandı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun kararları Resmi Gazete’de duyuruldu.
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinin coğrafi özellikleri, ekonomik durumu, sağlık, sosyal ve kültürel durumu ile ulaşım ve gelişim potansiyeli göz önünde bulundurularak, Bismil Adliyesi’nin bölge seviyesi 4’ten 3’e düşürüldü.
Aynı kararla birlikte, Göksun ilçesinin coğrafi konumu ve Kahramanmaraş ile ulaşım bağlantısı dikkate alınarak Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi’nin yargı çevresi değiştirilerek Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi’ne bağlandı.
Cide ve Şenpazar ilçeleri ise Kastamonu’ya ulaşım imkanları göz önünde bulundurularak, İnebolu Ağır Ceza Mahkemesi’nin yargı çevresinden çıkarılarak Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi yargı çevresine bağlandı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı