Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakkında 9 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma aracı içerisinde tabancayla intihar girişiminde bulundu

Ankara’da 9 yıl hapis cezası bulunan M.Ö., jandarma tarafından yakalandıktan sonra kendi veya jandarmanın silahıyla intihara kalkıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaralının kardeşi İbrahim Özkan ise abisinin ihmal sonucu yaralandığını iddia etti.

Ankara'da 9 yıl hapis cezası bulunan M.Ö., jandarma tarafından yakalandıktan

Ankara’da 9 yıl hapis cezası almış bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandıktan sonra araçlarındayken tabanca ile intihara teşebbüs etti. Olayın detaylarına göre, şahıs ağır yaralandı ancak intihar girişiminin kendi tabancasıyla mı yoksa jandarmanın tabancasıyla mı gerçekleştiği henüz kesinleşmedi.

Polatlı’da gece saatlerinde yaşanan olayda, aranmakta olan 33 yaşındaki M.Ö. isimli şahıs, Gülveren Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanında jandarma ekipleri tarafından yakalandı. M.Ö. jandarma karakoluna götürülürken, aracın içinde tabanca ile kendisine ateş ederek intihar etmeye kalkıştı. Karın ve göğüs kısmından ağır yaralanan M.Ö, olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaralının kardeşi, olanları ihmalle açıkladı ve şunları söyledi: “Ağabeyim benimle birlikteydi. Sivil kıyafetli jandarma ağabeyimi aldı. Önde iki, arkada iki kişi vardı. Bana hiç arama yapılmadı, direkt aldılar. Kelepçe takabilirlerdi ya da ters kelepçe uygulayabilirlerdi. Bana, ‘Jandarma karakoluna gelin’ dendi. Orada da ‘Hastaneye gidin’ denildi. Hastaneye gittiğimizde ağabeyimin yoğun bakımda olduğunu öğrendik. Ağabeyimin kendi silahıyla kendisini vurduğunu iddia ettiler. Ben silahı abimde görmedim. Abim vuruldu mu yoksa öldürüldü mü bilmiyorum. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.”

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı