Yerköy Haber Gazetesi

HASAN HAKANOĞLU : “ESER ÜZERİNE ESER KOYDUK”

HASAN HAKANOĞLU : “ESER ÜZERİNE ESER KOYDUK”
17 Şubat 2024 - 18:58

Çiçekdağı ilçesinde, AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Hasan Hakanoğlu, 2019 yerel seçimlerinden bu güne kadar Çiçekdağı’na hizmet getirmek için çalıştıklarını belirterek, Çiçekdağımız artık eski Çiçekdağı değil, gelişen ve değişen bir Çiçekdağı haline geldi. Altyapısı, yolları çevre düzenlemesi, içme suyu, çamlığı, taş kırma tesisi ve sayamadığım bir çok hizmet kazandırdık. Altyapısını bitirdiğimiz Çiçekdağının inşallah üst yapısını yapmayı hedefliyoruz ve buna inanıyoruz.

AK Parti İlçe Başkanlığı yaptğımız dönemde de yine ilçemize hizmetler kazandırmak ve gençlerimize iş istihdamı sağlamak için her zaman gerekenden fazla çalışarak ilçemiz ve halkımıza hizmet etmeye çalıştık.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Hakanoğlu; 2024 seçimleri için Adayız, karşınızdayız. Daha da değişen ve gelişen bir Çiçekdağı için ve gerçekleşmeyi bekleyen projelerimiz için sizler bize dua edeceksiniz, oy verip destek vereceksiniz, Bizim görevimiz de verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek olacaktır.

Bu güne kadar aldğımız tüm hizmetleri Bakanlıklarımızla ve Milletvekillerimizin de desteği ile istişare ederek gerekirse 10 defa gerekli Bakanlıklara giderek İlçemizin hakkı olan hizmetleri getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.

Bugün yine İlçemiz için bir çok proje ile karşınıza çıktık. İnşallah yeni dönemde sizlerin desteği ile ilçemizi daha da geliştirecek ve daha yaşanılabilir bir Çiçekdağı için sizler den aldığımız destek doğrultusunda hizmetlerimize durmadan yorulmadan devam edeceğiz”dedi.

“Seçim süresince ilçemizde, gece gündüz demeden seçmenine ulaşacak bu seçim bürosunda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum açılışımıza katılan ve burada olmak isteyip katılamayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum”dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır