Yerköy Haber Gazetesi

HEMODİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

HEMODİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU
01 Ocak 2024 - 13:15

Modern tıbbın bütün imkânları kullanılarak bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hemodiyaliz ünitesi halkın hizmetine sunuldu.

Kronik böbrek yetmezliği sebebiyle diyalize girmek zorunda olan hastaların tedavisinde kolaylık sağlayan ve son teknolojik cihazlarla donatılan hemodiyaliz ünitesinde 10 ayrı cihazda aynı anda 10 hasta diyalize girebilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Levent Albayrak, hastanemizde daha önce kurulan ama aktif olmayan hemodiyaliz ünitesini yeniden faal duruma geçirdiklerini söyledi.  Doç. Dr. Albayrak “Son dönemlerde eksikliği hissedilen branşlara öğretim üyesi ataması, yeni poliklinik hizmetlerinin verilmesi ve hastanemizin fiziki ve genel durumlarının iyileştirmesine yönelik yapılan çalışmalar ile pasif olan ünitelerin yeniden faaliyetlerine başlaması gibi önemli hizmetleri halkımızın  hizmetine sunuyoruz. Hemodiyaliz ünitemiz son model teknolojik cihazlara donatıldı. 10  ayrı diyaliz cihazında 10 ayrı hastamız diyalize girebilecek. Bölge insanına en kaliteli  sağlıklı hizmeti vermek adına  yaptığımız çalışmaların bir tanesini daha hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hemodiyaliz ünitesine başvuran her hasta istinasız bu hizmetten faydalanabilecek” dedi. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır