Yerköy Haber Gazetesi

Hemşirelere sertifika verildi

Hemşirelere sertifika verildi
20 Mart 2023 - 11:22

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi Yozgat Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım hemşirelerine eğitim programı gerçekleştirildi.
Yaklaşık bir ay süren programa çevre illerde ve Yozgat’a görev yapan hemşireler katıldı.
Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olarak fiziki alt yapı, teknik donanım ve edinilmiş başarılı tecrübelerle eğitime ve sertifikalaşmaya destek veren hastane, emeğini esirgemeyen ve özveriyle çalışan personellerle daha kaliteli hizmet vermek amacıyla halka 7/24 hizmet sunuyor.
Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel, İdari ve Mali İşler Müdürü Sencer Çiçek, Yoğun Bakım Koordinatör Hemşiresi Aynur Koçak ve Sertifika Programı Eğitimcileri tarafından kursiyerlerimize sertifikaları taktim edildi.
Başhekim, “Hastanemiz Yoğun Bakım Koordinatör Hemşiresi Aynur Koçak ve ekibi tarafından büyük bir özveriyle düzenlenen programa birçok ilimizde görev yapan hemşire arkadaşlarımız katılmıştır. Amacı; koruyucu, geliştirici rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmek olan eğitim sonrasında teorik eğitimleri ve uygulamalı görevlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar temenni ediyorum. Bu eğitimde katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır