Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Her Yaşa Uygun: Yerköy’de Kur’an-ı Kerim Okuma Kursu Açılıyor

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde her yaştan vatandaşa yönelik düzenlenecek olan “Kur’an-ı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde her yaştan vatandaşa yönelik düzenlenecek olan “Kur’an-ı Kerim (Elifba) Okuma Kursu” için başvuruların başladığı duyuruldu.

Yerköy Şehit Erhan Ar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların taleplerine yönelik açtığı kurslara bir yenisini daha ekledi. “Kur’an’la aydınlanan bir yol, huzurlu bir hayat” anlayışıyla başlatılan program çerçevesinde, Kur’an-ı Kerim okuma ve tecvid eğitimi verileceği bildirildi.

Her Yaş Grubuna Açık Olacak

Deneyimli eğitimciler eşliğinde yürütülecek olan kursun her yaş grubuna hitap ettiği ve vatandaşların seviyelerine göre eğitim alabileceği kaydedildi.

Merkez binasında düzenlenecek kursa katılmak ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların doğrudan Yerköy Şehit Erhan Ar Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurabilecekleri veya 0354 516 24 77 numaralı iletişim hattı üzerinden detaylı bilgi edinebilecekleri ifade edildi.

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, vatandaşların mesleki ve sanatsal becerilerini geliştirmelerine katkı
Sıradaki Haber Kontenjanlar Sınırlı: Yerköy HEM’de Kurs Kayıtları Devam Ediyor