Yerköy Haber Gazetesi

İlhan Yılmaz, Yerköy Belediye Başkanlığına Aday olacağını açıkladı

İlhan Yılmaz, Yerköy Belediye Başkanlığına Aday olacağını açıkladı
03 Temmuz 2023 - 15:38

Yerköy Belediyesi Veteriner Hekimi İlhan Yılmaz, yerel seçimler için geri sayımın başladığı şu günlerde belediye başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

 

İlhan Yılmaz, Kaygılı Köyü’nde verdiği dostluk yemeğinde Yerköy’ün ilerlemesi ve gelişmesi adına sorumluluk makamına talip olduğunu ve bu sebeple vakti geldiğinde adaylık başvurusunu yapacağını belirtti.

 

Konuşmasında sıklıkla makam ve mevki değil, memleket sevdalısı olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “Arzum ve hedefim; Yerköy’ün çehresini ve kaderini değiştiren kişi olmak. Bu benim için siyasi kariyer hedefi değil, bir gönül ve vefa borcudur” dedi.

 

Yerköy’ü gönül ovası olarak tanımlayan İlhan Yılmaz; “Söz konusu memleketimiz olunca isimlerimiz, sıfatlarımız, sosyal statülerimiz, siyasi tercihlerimiz rafa kalkar; çünkü bunların hepsinin üzerinde bir gerçeğimiz vardır, bir ortak noktamız vardır ki, ömre bedel. O da Yerköy’dür.” diyerek; herkesin bu ortak noktada birleşerek Yerköy için elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır