Yerköy Haber Gazetesi

İLHAN YILMAZ’DAN MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU

İLHAN YILMAZ’DAN MİTİNG GİBİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU
05 Aralık 2023 - 14:10

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yarışmak için aday adayları başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Yerköy Belediyesi’nde uzun yıllardır veteriner hekimlik yapan İlhan Yılmaz da bu kervana en son katılan isimlerden biri. İlhan Yılmaz, aday adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nda yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleştirdi.

İlhan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için elini taşın altına koymanın vakti geldiğini, plan, program ve projeleriyle bu göreve hazır olduğunu ifade etti. Yılmaz, konuşmasında Yerköy’ün boynunun bir kere daha bükülmesini istemediğini belirtirken; memleketin ufkunun ve vizyonunun gelişmesini isteyen herkesi kendisiyle yürümeye davet etti.

Konuşmasında Yerköy’de görev yapmış bütün belediye başkanlarını teşekkürle yâd eden Yılmaz, önümüzdeki seçimde yarışmaya talip olan bütün partilerin aday adaylarına da başarılar diledi.

İlhan Yılmaz; çıktığı yolun kutlu olduğu kadar zor ve meşakkatli olduğuna da dikkat çekerken; konuşmasını Yerköy’e değer vurgusu ile tamamladı. Yılmaz’ın konuşması, kendisini desteklemeye gelen kalabalık tarafından büyük beğeni topladı.

 

İlhan YILMAZ Kimdir?

1981 yılında Yerköy’de doğan İlhan Yılmaz; ilk, orta ve lise eğitimini Yerköy’de, yükseköğrenimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Yerköy’e dönen Yılmaz; 2 yıl süreyle özel sektörde çalışmış, daha sonra Yerköy Belediyesi’nde veteriner hekim olarak başladığı görevini 16 yıl boyunca sürdürmüştür.

Kaygılı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Başkan Yardımcılığı, Yozgat Veteriner Hekimler Odasında 5.6.7.8. Dönem Haysiyet Divan Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Ortaokul, lise ve üniversite yıllarında amatör kulüplerde futbol oynayan Yılmaz; mesleğinin yanı sıra tarımla da uğraşmaktadır.

İlhan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır