Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İlhan Yılmaz’dan Yerköy Bağlarbaşı Spor’a destek!

İlhan Yılmaz’dan Yerköy Bağlarbaşı Spor’a destek!
30 Ekim 2023 - 14:35

Yerköy Belediye Veteriner Hekimi İlhan Yılmaz’dan Yerköy Bağlarbaşı Spor’a spor malzemeleri desteğinde bulunarak gençlerin sevgisini kazandı.

Yerköy Belediye Veteriner Hekimi İlhan Yılmaz, Yerköy’de spor’a destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, takıma özel 25 adet eşofman takımı hediye etti.

Yerköy Belediye Veteriner Hekimi İlhan Yılmaz, Yerköy’de gençleri futbol ve diğer spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için elimizden gelen desteği her zaman vermeliyiz. Yerköy Bağlarbaşı Spor’a

Söz verdiğimiz gibi eşofman takımı desteği sağladık ve ilerleyen zamanlarda da desteğimiz devam edecektir.

 Yerköy Bağlarbaşı Spor, yönetimi ve oyuncuları ise, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı Yerköy Belediye Veteriner Hekimi İlhan Yılmaz’a teşekkür ettiler. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır