Yerköy Haber Gazetesi

İLHAN YILMAZ’IN SKM AÇILIŞI YERKÖY’E DAMGASINI VURDU

İLHAN YILMAZ’IN SKM AÇILIŞI YERKÖY’E DAMGASINI VURDU
29 Şubat 2024 - 18:00

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin seçim propagandaları hız kesmeden devam ediyor. Ardı ardına gerçekleşen seçim koordinasyon merkezi açılışlarına dün Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim koordinasyon merkezinin açılış töreni de eklendi.

Oldukça geniş katılımlı olduğu dikkat çeken açılış töreninde büyük coşku ve heyecan yaşandı. Bayram havasında gerçekleşen proframda, İlhan Yılmaz’ın seçim şarkısının vatandaşlar tarafından kısa sürede ezberlendiği ve büyük beğeni topladığı da dikkatten kaçmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim İlhan Yılmaz, kendisini bekleyen kalabalık tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratla kesilen Yılmaz, adaylığını açıkladığı günden itibaren kendisine büyük teveccüh gösterildiğini ifade ederek; konuşmasının başındaYerköy halkına teşekkür etti.

31 Mart akşamı sandıklardan kendi ismi çıktığında, kazananın kendisi değil Yerköy olacağını belirten Yılmaz konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Belediyecilik kalbî bir meseledir, sevda işidir. Makama değil, şehre sevdalı olmak gerekir. Biz de Yerköy’ün sevdalısı, aşığıyız. Bu yüzden bu makama talibiz. Herkesin memleketine dört elle sarıldığı bir dünyada Yerköy hizmetten mahrum kalıyor. Yerköy’ün asil insanları bunu hak etmiyor.”

 

YERKÖY’E DEĞER

İlhan Yılmaz, 16 yıllık belediyecilik tecrübesiyle bu işin mutfağından geldiğini, Genç Dostu, Kadın Dostu, Çocuk Dostu Belediyecilik anlayışıyla çalışacağını ifade etti. Yerköy’ü pek çok alanda iddiası olan, üreten, kalkınan bir marka haline getireceğini de konuşmasında belirten Yılmaz; yola Yerköy’e Değer şiarıyla çıktıklarını söyledi.

CHP Yerköy Belediye Başkan Adayı İlhan Yılmaz’ın SKM açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Milletvekilleri Aliye Timisi Ersever ve Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ile partililerin yanı sıra pek çok sayıda vatandaş katıldı.

İlhan Yılmaz, seçim ofislerinin siyasetüstü olduğunu belirterek; partili partisizi bütün hemşehrilerini çaylarını içmek üzere Seçim Koordinasyon Merkezi’ne davet etti.

 

MANSUR YAVAŞ SÜRPRİZİ

Törenin sonunda sahneye kurulan dev ekranda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Yerköylülere seslendiği bir video yayınlandı. İlhan Yılmaz ile yer aldığı videoda, Yerköy halkını selâmlayan Yavaş, CHP Yerköy Belediye Başkan Adayı İlhan Yılmaz’ın yanında olduğunu ve seçilmesi halinde projelerine destek vereceğini açıkladı.

Fadime Laleli

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır