Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Irak Başbakanı Sudani, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Barrack ile bir araya geldi

Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye

Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ile bir araya gelerek, Suriye’deki son gelişmeleri görüştü.
Görüşme sırasında, Irak’ın Suriye’nin istikrarını, güvenliğini, refahını ve ekonomik toparlanmasını destekleme konusundaki stratejiler ele alındı. Irak Başbakanlığı tarafından yapılan açıklamada belirtildiğine göre, bu destek aynı zamanda Irak’ın kendi istikrarını ve gelişimini de güçlendireceği vurgulandı.
Açıklamada ayrıca, bölgesel gerilimlerin önlenmesi, anlaşmazlıkların diplomasi yoluyla çözülmesi ve bölgede işbirliği, ekonomik büyüme ve uzun vadeli istikrarın teşvik edilmesi gerekliliği üzerinde duruldu.
Tom Barrack ise, bu ortak hedeflerin gerçekleştirilmesinde Irak’ın üstlenebileceği önemli ve yapıcı rolü vurguladı.

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Körfez bölgesinde gerçekleştirdiği resmi ziyaret
Sıradaki Haber ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Kuveyt Emiri es-Sabah ile bir araya geldi