Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nde bayraklar yarıya indi

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’ın İsrail-ABD tarafından ortak bir

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’ın İsrail-ABD tarafından ortak bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesi, İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nde bayrakların yarıya indirilmesine sebep oldu. ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde ise tepki sloganları atıldı.
Öldürülen Ayetullah Ali Hamaney için 40 günlük yas ilan edilirken, İran’ın Ankara Büyükelçiliği’nde de bayraklar yarıya indirildi.
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan kalabalık, İran bayrakları ve Hamaney’in fotoğrafları taşırken, “İslam’ın ve Müslümanların gerçek düşmanı emperyalizm ve siyonizmdir” ve “Amerika’nın özgürlük ve demokrasisi katliamdır” gibi yazılar içeren dövizler dalgalandırdı. “Kahrolsun ABD” ve “Kahrolsun İsrail” sloganları atıldı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde emekli bir uzman çavuş, eşini ve bir
Sıradaki Haber Emekli uzman çavuş, eşi ve bir kızını öldürüp diğer kızını yaraladıktan sonra intihar etti