Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş İnsanı Türkal: “Aydınlık geleceğe Anadolu’dan hep beraber yürüyelim istiyorum”

Politikacı ve iş insanı Yakup Türkal, insanların insanca yaşamaya hakları olduğunu vurgulayarak Anadolu’nun aydınlık geleceğine hep birlikte yürümek istediğini belirtti. Türkal, ekonomi konusunda yıllardır çalıştığını ve asgari standartı sunmak için projeler geliştirdiğini paylaştı. Ayrıca, herkese eşit mesafede olduklarını ve adaletin herkes için geçerli olması gerektiğini ifade etti.

Politikacı ve iş insanı Yakup Türkal, insanların insanca yaşamaya hakları

Politikacı ve iş insanı Yakup Türkal, insanların insani bir yaşama hakkı olduğunu vurgulayarak, “İnsanca yaşamak lüks değil, herkesin hakkıdır. İnsanlarımızın zekat, fitre, sadaka gibi değil, hak ettikleri asgari yaşam standartlarını sunması gerekiyor. Birlikte aydınlık bir geleceğe yürüyelim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına birçok eski bakan, milletvekili, askeri ve yargı mensubu, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Türkal, 20 yıl önce başından geçen bir olayı anlatarak Saray Çocuk Yuvası’ndaki çocuklara umut verilmesi gerektiğini belirtti.

Ülke gündemine de değinen Türkal, herkesin maddi durumunu açıklamak zorunda olduğunu ve kimseye hakaret etmeden adil olunması gerektiğini vurgulayarak Ankara’nın ülkenin merkezi olduğunu söyledi. Türkiye’nin herkese eşit mesafede olduğunu belirten Türkal, insanlara nasıl faydalı olabileceklerini düşünmeleri gerektiğini ifade etti.

Önümüzdeki dönemde yapacakları projeleri paylaşan Türkal, insanlara asgari yaşam standartlarını sunabileceklerini belirterek herkesin insanca yaşamaya hakkı olduğunu söyledi. Türkal, Aydınlık geleceğe Anadolu’dan hep birlikte yürüme temennisinde bulunarak, gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı