Yerköy Haber Gazetesi

İskender Minar’ı Baba ocağı bağrına bastı

İskender Minar’ı Baba ocağı bağrına bastı
18 Nisan 2023 - 14:48

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Avukat İskender Minar, seçim çalışmaları kapsamında Baba ocağı Yerköy’ü ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Avukat İskender Minar, beraberindeki heyetle birlikte Yerköy’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Minar, “Hemşerilerimizle bir araya gelerek kendilerine Türkiye Yüzyılını anlatıyoruz. Yozgat’ın ve Yerköy’ün 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye yeniden en güçlü desteği vereceğine inancımız tam” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM”

 “Bizleri samimiyetle karşılayan ve hayırlı olsun dileklerini ileten bütün Yerköylü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyen Minar, “Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam” ve “Doğru adımlarla yola devam” sloganıyla yola çıktılarını söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde Yozgat ve ilçelerinin önemli hizmetler aldığını vurgulayan Minar, sağlıktan, tarıma, ekonomiden ulaşıma birçok alanda önemli yatırımların yapıldığına dikkati çekti.

 “EN ÇOK OYU YOZGAT’TAN ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Yozgat’ta AK Parti adayları olarak bütün kapıları çalacaklarını, köy köy, ilçe ilçe seçmenleri ziyaret edeceklerini vurgulayan Minar, “AK Parti adayı olarak vatandaşlarımız bizleri büyük bir teveccüh ile karşılıyor. İnşallah, Cumhur ittifakı adayımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oransal olarak en çok oyu Yozgat’tan çıkarmak istiyoruz. Bu kutlu yürüyüşte bugüne kadar AK Parti’mizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.  HABER : ORHAN EKİNCİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır