Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İşler Sarrafiye ve Aspava Lokantasından Spor’a Destek

İşler Sarrafiye ve Aspava Lokantasından Spor’a Destek
20 Aralık 2021 - 13:52

 

Yozgat 1. Amatör Liginde mücadele eden Yerköy Bağlarbaşı Spor’a Yerköy İşler Sarrafiye ve Aspava Lokantasından forma desteği sağlandı.

Yerköy Bağlarbaşı Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ramazan Fidancı yaptığı açıklamada: “Takım olarak kendilerini başarıya ulaştırma noktasında forma ve eşofman desteğinde bulunan İşler Sarrafı ve Aspava Lokantasına takım olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Fidancı Kendi imkanlarıyla ve medya desteği ile mücadelelerini ve başarılarını devam ettirmeye çalıştıklarını belirterek, Yerköy’lü diğer iş adamlarına takım olarak çağrıda bulundu.  Bizler sizlerden gelecek desteklerle her zaman başarıya koşmaya hazırız.
Fidancı, Geçtiğimiz hafta Boğazlıyan Sağlık Spor’u deplasmanda 4-0 yenerek Yerköy Bağlarbaşı Spor’un Liderlik koltuğuna oturduğunu söyledi.
Bu hafta Yozgat Kale sporla oynanacak mücadele de tüm vatandaşlarımızı destek için Yerköy şehir stadyumuna bekliyoruz” dedi ve ayrıca Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaza’da desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır