Yerköy Haber Gazetesi

İSTANBUL-YOZGAT AKTARMASIZ SEFERLER BAŞLADI

İSTANBUL-YOZGAT AKTARMASIZ SEFERLER BAŞLADI
06 Mayıs 2024 - 16:48

AK parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İstanbul-Yozgat aktarmasız yüksek hızlı tren seferlerinin başlaması ile ilgili konuştu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş “Bu büyük yatırımın Yozgat’a kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’mız Abdulkadir Uraloğlu’na, Yozgat Milletvekillerimize ve bu projeye katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yozgat’a ve hemşerilerimize büyük bir katkı sağlayacak hızlı tren seferleri ile hemşerilerimiz İstanbul-Yozgat arasını 6 saatte kat edecek” şeklide konuştu.

İl başkanı Altuntaş, “Ak Parti olarak ülke genelinde olduğu gibi Yozgat ve ilçelerimizde yapılan, yapımı devam ve yeni yapılacak olan projelerimiz devam edecektir. Yozgat’ın ve ilçelerimizin birlikte gelişmesi ve kalkınmasında gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Yozgat’ın sağlık, eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda her türlü desteği ve çalışmalarını birlikte devam ettirmektedir” dedi.

Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır