Yerköy Haber Gazetesi

Jandarma suçlulara geçit vermiyor

Jandarma suçlulara geçit vermiyor
12 Aralık 2023 - 14:10

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 28 Kasım – 09 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda hakkında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 10 şahısı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar sonucunda, Vergi Usul Kanununa Muhalefet, Uyuşturucu Ticareti, Hırsızlık, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Bilişim Dolandırıcılığı ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma gibi çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yakalanan şahıslar arasında, kamu kurum ve kuruluşlarından eşya hırsızlığı suçundan aranan O.A., cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan E.A. ve Ö.B., kullanmak suretiyle uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme ve bulundurma suçundan aranan K.S., bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan F.Ö., trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan aranan H.Y. konut dokunulmazlığının ihlali suçundan aranan A.K. ve basit yaralama suçundan aranan A.İ. gibi isimler yer alıyor.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini kamuoyuna duyurdu.
Bu operasyonlar, halkın güvenliği ve huzurunun sağlanmasına yönelik olarak gerçekleştirilmiştir. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır