Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan firari 5 hükümlüye operasyon: 61 yıl hapis cezası bulunan da yakalandı

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 61 yıl kesinleşmiş hapis

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 61 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü de dahil olmak üzere toplam 5 kişi yakalandı.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla farklı suçlardan aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, N.M. (24) isimli şahıs “bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık”, E.D. (26) isimli şahıs “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama”, H.Z. (35) isimli şahıs “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak”, H.E. (58) isimli şahıs ise “silahla tehdit” suçlarından aranıyordu. Ayrıca, S.C. (40) isimli şahıs da benzer bir suçtan aranıyordu ve hepsi operasyonla yakalandı.
Yapılan araştırmada, N.M. için 61 yıl 2 ay 3 gün, E.D. için 5 yıl, H.Z. için 3 yıl 3 ay, H.E. için 3 yıl ve S.C. için 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezaları olduğu tespit edildi. Jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bu 5 hükümlü, tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Bingöl ilinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazanın,
Sıradaki Haber Bingöl’de otomobil takla attı: 1 yaralı