Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Japonya’da Nakba Günü gösterisinde İsrail protestosu

    Tokyo’da toplanan Filistin destekçileri, Nakba Günü’nde İsrail’i protesto etti. Alman vatandaşı Nasa Baruth, herkesin Filistinlilerin çektiği acıları görmesi gerektiğini belirtti. Japon vatandaşı Hiroko Matsuyama ve ABD vatandaşı Latisha Allison da İsrail’in Filistin politikasına tepki gösterdi.

    Tokyo'da toplanan Filistin destekçileri,

    Tokyo’da bir araya gelen Filistin destekçileri, Nakba (Büyük Felaket) Günü gösterisinde İsrail’i protesto etti. İsrail’in 1948’de Filistinlileri zorla yerlerinden eden politikasına karşı tepki gösteren göstericiler, Shinjuku Tren İstasyonu önünde toplandı. Slogalar eşliğinde İsrail’in sivillere yönelik saldırılarını durdurma ve Filistin topraklarından çekilmesini talep ettiler.
    Alman vatandaşı Nasa Baruth, İsrail’in işgal ve soykırımına karşı Tokyo’da bir araya gelindiğini vurgulayarak, “Herkes Filistinlilerin yaşadığı acıları görmeli” dedi. Japon vatandaşı Hiroko Matsuyama ise dayanışma mesajı vererek, “Filistinlilerle birlikte durmak istiyorum, İsrail’in artık durmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.
    ABD vatandaşı Latisha Allison ise Gazze’de yaşananları görmezden gelmemek gerektiğini belirterek, “İnsanların sorunlarına duyarsız kalmamalıyız, başka ülkelerin durumlarıyla da ilgilenmeliyiz” şeklinde konuştu.

    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, terör
    Sıradaki Haber Aliyev: “(PKK’nın silah bırakması) Erdoğan liderliğinde yürütülen kararlı politikanın bir zaferi”