Yerköy Haber Gazetesi

Kaçak Kazı Operasyonu: 4 Gözaltı

Kaçak Kazı Operasyonu: 4 Gözaltı
14 Mayıs 2024 - 16:45

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Jandarma ekipleri tarafından, Tabiat Varlıklarını Koruma ve kaçak kazı ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Jandarma ekipleri tarafından, Tabiat Varlıklarını Koruma ve kaçak kazı ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

13 Mayıs 2024 tarihinde Yozgat-Merkez ilçesinde yapılan operasyonda (D.N.), (M.B.), (A.Ü.) ve (İ.B.) isimli şahıslar kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların üzerinde ve kazı alanında yapılan arama neticesinde; 1 Adet Kazma, 1 Adet Kürek, 1 Adet Balyoz, 1 Adet Demir Levye, 1 Adet Demir Keski, 3 litre Tuz Ruhu, 30 Metre Halat ele geçirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan kısa açıklamada, “Gözaltına alınan (D.N.), (M.B.), (A.Ü.) ve (İ.B.) isimli şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler devam etmektedir. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak her türlü kaçakçılık faaliyetleriyle mücadelemiz kararlıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır