Yerköy Haber Gazetesi

KALESERAMİK 30 AİLEYE DAHA İŞ İSTİHDAMI SAĞLADI

KALESERAMİK 30 AİLEYE DAHA İŞ İSTİHDAMI SAĞLADI
13 Ocak 2022 - 14:35

İstihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, İŞKUR İl Müdürlüğümüz ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş arasında 30 kişilik “İşbaşı Eğitim Protokolü” imzalandı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat, İstihdamın artırılmasına yönelik, Türkiye’nin önde gelen ve çok önemli bir kuruluşu olan Kaleseramik Fabrikalarımızda İşbaşı eğitimine Bismillah diyerek başlayacağız. Bu değerli meslekte yer alacak olan 30 kardeşimize de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaleseramik Özel OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan yaptığı açıklamada: Yerköy Kaleseramik Fabrikamızda istihdam edilmek üzere 30 kişilik yeni bir kadromuz var, bu vesile ile Kaleseramik A.Ş. Yerköy Fabrika Fabrika müdürümüz Gürsel OLGAÇ beyin tecrübesi ve liderliğindeki eğitim sonunda, tüm kursiyerlerimiz Seramik Üretim işçiliği mesleğini en iyi şekilde öğrenmiş olacaklar. Bu meslekleri de hepsinin kolunda birer altın bilezik olacaktır.  Bu vesile ile bu imkanları bizlere ve vatandaşlara sunan Devletimize, Yozgat Valisi Ziya Polat’a ve İŞ-KUR’a teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Törene Vali Polat’ın yanı sıra, İŞKUR Müdürü Taner Yıldız, Kaleseramik Özel OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan ve  Kaleseramik A.Ş. Yerköy Fabrika Müdürü Gürsel Olgaç katıldı. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır