Yerköy Haber Gazetesi

Kaleseramik’den ziyaret

Kaleseramik’den ziyaret
28 Temmuz 2023 - 16:46

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan yaptığı açıklamada, Kaleseramik İnsan Kaynakları Direktörlüğü temsilcilerimiz; Yıldız Dersin ve Gürhan Yılmaz ile birlikte Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül’ü makamlarında ziyaret ettiklerini belirtti.

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi’nin Yerköy’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ekrem Demirarslan, “Yerköy’deki fabrikalarımız, Türkiye’nin en modern ve en büyük seramik üretim tesislerinden biridir. Fabrikalarımız, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyor ve Türkiye’nin en büyük seramik ihracatçıları arasında yer alıyor” dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kaleseramik’in Yerköy’deki faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, “Kaleseramik, Yerköy’ün en önemli sanayi kuruluşlarından biridir. Fabrikalar, ilçemize önemli bir istihdam ve ekonomik katkı sağlıyor” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Kaleseramik’in eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Kaleseramik, eğitime verdiği destek ile ilçemizdeki eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlıyor” dedi.

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır