Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kapıkule’de dev operasyon: Milyonlarca liralık kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildi

Edirne Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda, Türkiye’ye giriş yapmaya çalışan

Edirne Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda, Türkiye’ye giriş yapmaya çalışan bir kamyonette yüksek miktarda kaçak eşya ve 32 kilo 480 gram esrar ele geçirildi. Operasyon sonucunda olayla ilgili 1 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Gümrük Sahası’na giren bir kamyoneti detaylı olarak incelemeye aldı. Yapılan x-ray taramasında şüpheli bulgulara rastlanması üzerine araç arama hangarına yönlendirildi.

Narkotik dedektör köpeği “Bodri” eşliğinde yapılan aramada, yasal eşyalar arasına gizlenmiş koliler ve valizler içinde beyan edilmeyen kaçak ürünler bulundu. Toplamda 1 milyon 440 bin sigara filtresi, 4 bin 800 sigara kağıdı, 20 pil, 10 bin 5 atomizer, 4 bin 34 elektronik sigara, 2 bin 690 elektronik sigara kartuşu, 20 gözlük, 212 bin 541 ilaç ve 3 bin elektronik sigara podu ele geçirildi.

Ayrıca, yapılan kontrollerde toplam 32 kilo 480 gram esrarın bulunduğu 28 paket tespit edildi. Kaçak eşyaya ve uyuşturucuya el konularak, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 1 şüpheli hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklu bulunan Bolu
Sıradaki Haber Bolu Belediyesine yönelik “nitelikli dolandırıcılık” soruşturmasında 2 tahliye