Fatsa ilçesinde yaşanan arazi anlaşmazlığı sonucu ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdükten sonra jandarmaya teslim olan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek amacıyla polis ekipleri eşliğinde adliyeye arka kapıdan götürüldü.
Olay, 7 Temmuz tarihinde Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi’nde gerçekleşti. M. Gülen isimli kişi, ağabeyi Mehmet Gülen, yengesi Emine Gülen ve yeğeni Resul Gülen’e silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri duruma müdahale etti ancak Resul Gülen hayatını kaybetti, Mehmet ve Emine Gülen ise hastanede kurtarılamadı. Cenaze törenleri, Hz. Hamza Camii’nde düzenlenen namazın ardından Tepecik Mahallesi’nde gerçekleşti.
Zanlı olan M. Gülen, kaçışının ardından annesinin mezarını ziyaret ettiği sırada jandarmaya teslim oldu. Polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan ortak çalışma sonucunda zanlının izi bulundu ve teslim olacağını açıkladı. Emniyet güçleri, zanlıyı adliyeye sevk etti. Adliyeye giriş sırasında basın mensuplarının görüntü almasını önlemek amacıyla zanlı, arka kapıyı kullanarak adliyeye götürüldü. Zanlının adliyedeki işlemleri devam ediyor.
