Yerköy Haber Gazetesi

Karneler dağıtıldı, 15 günlük yarıyıl tatili başladı

Karneler dağıtıldı, 15 günlük yarıyıl tatili başladı
20 Ocak 2023 - 16:36

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun’un katılımları ile Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen karne töreni ile tamamlandı.

Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun yaptığı açıklamada, Eğitim Öğretim yılının birinci kanaat döneminin başarı ile tamamlanmasında emeği geçen, yönetici, öğretmen ve  personel olmak üzere eğitim çalışanımıza çocuklarımızın bu günü ve yarınlarının inşasında emeklerini ve sevgilerini esirgemedikleri için teşekkür ederim. Öğretim yılının birinci döneminin başarıyla tamamlanmasında ilçemiz genelinde fedakârca çalışan  idareci, öğretmen, personel ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Değerli veliler; “En değerli servetimiz çocuklarımızdır. Onlara daha güzel bir gelecek sağlamanın yolu da iyi bir eğitimden geçmektedir. Çocuklarımıza rehberlik ederek hep birlikte yeni döneme hazırlanmalıyız Aile bağlarını güçlendiren, toplumumuzun tüm fertlerinin öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getirdiği, birlikte kaliteli zaman geçirildiği, aile birliği içinde hep beraber kitap okudukları, sinemaya, tiyatroya, sanatsal ve sportif faaliyetlere katıldıkları bir tatil dönemi olmasını temenni ediyorum.

Sevgili öğrenciler; Geleceğin Türkiye´si sizlerin özgüveni, sorumluluk bilinci ve gayretleri ile inşa olacaktır. Başarınız başarımız, mutluluğunuz mutluluğumuz, üzüntünüz bizim üzüntümüzdür.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının 1. Kanaat döneminin sona erdiği bugün emeği geçen yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi ve eğitim camiasında görev alan tüm personelimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum”dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır