Afyonkarahisar ilinde bir tekel bayisinde meydana gelen kavga, güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, olayın taraflarından birinin varil, parke taşı ve masa fırlatması olayın vahametini gözler önüne serdi.
Olay, Kanlıca Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayisinde geçtiğimiz Arefe günü yaşandı. İddialara göre, A.K.’ya ait olan bayiye gelen S.A, N.Z. M.Z ve diğer bir şüpheli, aralarında husumet bulunan A.K.’nın iş yerini ziyaret etti. Tartışmanın büyümesiyle kavga çıktı ve taraflar birbirlerine sopalar, parke taşları, varil ve sandalyelerle saldırdı. Kavga sonrasında şüpheliler olay yerinden hızla kaçarak otomobille uzaklaştı. İş yeri sahibi A.K. ise hastaneye giderek darp raporu aldı.
Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, kavganın taraflarından birisinin A.K.’ye karşı varil, masa ve parke taşı fırlatması olayın şiddetini gözler önüne serdi.
Olayın ardından polis ekipleri 4 şüpheliyi gözaltına alırken, işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şüphelilerden biri cezaevine gönderildi.
