Yerköy Haber Gazetesi

Kavgaya Jandarma Müdahale Etti

Kavgaya Jandarma Müdahale Etti
04 Haziran 2024 - 13:58

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; 02 Haziran Pazar günü yapılan müdahalede kavga, hakaret ve yaralama olayına karışan (5) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin evlerinde yapılan adli aramada; 1 Adet Tabanca, 38 Adet Tabanca Mermisi, 1 Adet Kuru Sıkı Tabanca, 2 Adet Kuru Sıkı Tabaca Mermisi, 1 Adet Av Tüfeği, 77 Adet Av Tüfeği Fişeği, 9 Adet Ses Fişeği, 8 Adet Bıçak Kılıfı, 1 Adet El Detektörü ele geçirildi.
Gözaltına alınan (5) şüpheli hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet, Tehdit, Hakaret ve Basit Yaralama suçlarından yapılan adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.
Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, “Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak her türlü suç ve suçlularla olan mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır