Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavgaya oyuncak kılıçla gelmişler

Bursa’da yaşanan olayda, husumetli oldukları kişilere saldırmaya gelen bir grubun

Bursa’da yaşanan olayda, husumetli oldukları kişilere saldırmaya gelen bir grubun kaçarken çöpe attığı kılıç, polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis tarafından incelenen kılıç, aslında bir oyuncak çıktı. Olay esnasında bir kişi ise hafif şekilde yaralandı.
Olay, Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, aralarında husumet bulunan grup evlerine geldiklerinde, evdekilerle aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Mahalle sakinlerinin bildirimi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şüphelilerin güzergahında çöpe atılmış bir kılıç buldu. Kılıç, ilk bakışta gerçek sanılarak incelendiğinde ise gerçekte bir oyuncak olduğu anlaşıldı. Bu durum çevredeki vatandaşları şaşırttı ve gülümsetti.
Polis ekipleri, kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Andırın ilçesinde orman ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak olarak kesildiği
Sıradaki Haber Andırın’da kaçak kesilen ağaçlara el konuldu