Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayıp Büşra soruşturmasında adli tıp raporu bekleniyor

11 aylık Büşra bebeğin kaybolmasıyla başlayan arama çalışmalarında, Büşra’ya ait

11 aylık Büşra bebeğin kaybolmasıyla başlayan arama çalışmalarında, Büşra’ya ait olduğu düşünülen eşyaların bulunduğu 3 km uzaklıktaki bölgeden alınan adli tıp sonuçları bekleniyor.
Olay, Sivas’ın Divriği İlçesi Göndüren Köyü kırsalında, 10 Ekim 2026 tarihinde saat 22.00 sularında, 25 yaşındaki E. B’nin yanında uyuyan kızı Büşra’nın kaybolduğu ihbarıyla ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında, çelişkili ifadeler veren ve sürekli olarak değişen ifadelerde bulunan anne, baba Y. B. ve toplamda 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak kırsal alanda AFAD, UMKE, Jandarma ve diğer ekiplerce yürütülen arama faaliyetleri, Büşra’ya ne canlı ne de cansız olarak ulaşılamadı.
Arama çalışmalarının ilk gününde, Büşra ve ailesinin ikamet ettiği çadırdan yaklaşık 3 km uzaklıkta, Büşra’ya ait olduğu düşünülen t-shirt, zıbın ve alt bebek bezi bulundu. Bu bulguların Büşra’ya ait olup olmadığının belirlenmesi ve üzerinde kan veya soruşturmayı etkileyecek başka bir bulgu olup olmadığının incelenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olaya ilişkin şüphelerin aydınlatılması için adli tıp raporları bekleniyor.

Denizli’nin Çal ilçesinde 90 yaşındaki Alzheimer hastası bir kadının evinden
Sıradaki Haber Kayıp Alzheimer hastası kadın polis ekiplerince bulundu