Erdek ilçesine bağlı Kapıdağ Yarımadası’nda kamp yaparken kaybolan 33 yaşındaki Elif Kumal için arama kurtarma çalışmaları üçüncü gününde hala devam ediyor. Jandarma, AFAD, itfaiye, UMKE ve dalgıç ekipleri gölette arama çalışmalarına devam ederken, genç kadına ait hiçbir iz bulunamadı.
Elif Kumal’ın ağabeyi İbrahim Kumal, olayla ilgili net bir bilginin olmadığını, aramaların sürdüğünü belirtti. Kumal, kız kardeşinin erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra arabayla ayrılıp kaybolduğunu ve olayın Kapıdağ Yarımadası’nda gerçekleştiğini aktardı.
Erdek Kaymakamı Hasan Göç de kayıp kızlarını sağ salim bulmayı umduklarını söyleyerek, arama çalışmalarının detaylı bir şekilde sürdüğünü ve her türlü ihtimalin değerlendirildiğini belirtti. Yetkililer, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.
