Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Keçiören’de 23 tesis hizmete açıldı

Keçiören Belediyesi 23 yeni tesisi hizmete açtı. Açılış töreninde, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ulusal egemenlik bayramı haftasında ilçeye kazandırılan eserlere gurur duyduklarını ifade etti. Özarslan, hizmetlerin Keçiören’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim zaferini yorumlarken, Keçiören’in dönüşümünü vurguladı. Ayrıca, törende Türkiye’de bir ilk olan Çocuk Sanat Müzesi de ziyaret edildi.

Keçiören Belediyesi 23 yeni tesisi hizmete açtı. Açılış töreninde, Keçiören

Keçiören Belediyesi, 23 yeni tesisi hizmete açtı. “23 Nisan Haftasında 23 Yeni Açılış Töreni” sloganıyla gerçekleşen törene, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ev sahipliği yaptı. Törene, çeşitli siyasi isimler, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçeye 23 yeni eserin kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası’nda Keçiören’de tamamladığımız hizmetlerin açılışını yapıyoruz. Projelerimizi sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışıyla halkımıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Keçiören’e hayırlı olsun” dedi.

Özarslan, 31 Mart seçimlerinde Keçiören’in olumsuz algısını değiştirdiklerini belirterek, “Bambaşka bir yönetim anlayışı vadettik. Keçiören’e hakkı ve hakkaniyetle hizmet edeceğimizi söyledik. İlçemizi Ankara’nın parlayan yıldızı yapacağımızın sözünü verdik. Keçiörenlilerin bize inanmamasıyla başladık ama onlara göre değişim gerçekleştirdik. Yola partimizle sıkı sıkıya sarılarak çıktık ve başardık” şeklinde konuştu.

Açılış töreninde, engelli ve çocuk merkezlerinden yaşlı kıraathanelerine, spor salonlarından aile terapi merkezlerine kadar 23 yeni tesisten bahsedildi. Törende, Türkiye’de bir ilki olan Çocuk Sanat Müzesi de ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı