Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirasını yatırmayınca acı gerçek ortaya çıktı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kendi evinde yalnız yaşayan Durmuş Yüksek’ten haber

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kendi evinde yalnız yaşayan Durmuş Yüksek’ten haber alınamayınca, itfaiye ekipleri tarafından kapısı açıldı. Evde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olay, 5 katlı bir apartmanın en üst katında meydana geldi. Durmuş Yüksek (54), her ayın başında düzenli olarak kirasını öderken bu ay ödeme yapmayınca emlakçı durumu kontrol etmek üzere daireye gitti. Ancak kapı açılmayınca durum, Sarıgöl ilçesinde yaşayan oğlu C.Y.’ye bildirildi.
Oğlu da kapıyı açamayınca itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kapı açıldıktan sonra içeri giren ekipler, Durmuş Yüksek’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yüksek’in cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve ölüm nedeni belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Emekli olduğu ve eşinin 14 yıl önce vefatından sonra yalnız yaşadığı öğrenilen Durmuş Yüksek hakkında soruşturma devam ediyor.

Eskişehir’deki bir otluk alanda meydana gelen yangın, hızlı müdahaleyle çevredeki
Sıradaki Haber Eskişehir’de otluk alanda çıkan yangın mahalleliyi korkuttu