Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP heyetinin şehirlerinde yürüttüğü saha çalışmaları çerçevesinde kentte önemli ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. Önal, halkın ve basının önerilerinin genel merkeze aktarılacağını açıkladı.
CHP heyeti, Kırıkkale’de saha çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ankara Milletvekilleri Semra Dinçer ve Deniz Demir, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve YDK Başkan Yardımcısı Ayça Akpek Şenay katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, CHP’nin iktidar hedefi doğrultusunda Kırıkkale’de önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve halkın ve basının önerilerini genel merkeze rapor edeceklerini vurgulayarak, “Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Dinçer ise CHP’nin kuruluş yıl dönümü olan 4-9 Eylül tarihlerinde 81 ilde eşzamanlı çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Dinçer, “Esnafları ziyaret ediyoruz, köylerimize gidiyoruz. Bugün sizleri dinlemeye geldik. Aldığımız tüm öneriler genel merkeze iletilerek halkın hükümet programına katkı sunulacak” dedi.
CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ da Kırıkkale’de basın ve halktan alınan öneri ve eleştirilerin önemine değindi. Toplantı, basın mensuplarının sorularını iletmelerinin ardından sona erdi.
