Kocaeli polisinin yürüttüğü bir operasyon sonucunda, 10 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve bir dizi suçtan arama kararı bulunan 8 yıl kaçak yaşayan bir mahkum, İzmir’de gözaltına alındı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, toplamda 4 farklı “uyuşturucu ticareti yapmak veya sağlamak” suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası kesinleşen S.İ.’nin (53) İzmir’in Tire ilçesinde olduğunu belirledi.
Soruşturmanın ardından, şahsın hapis cezasının yanı sıra resmi belgede sahtecilik, ruhsatsız ateşli silahlarla mermi edinme veya bulundurma, taklit anahtarla hırsızlık, kağıt parada sahtecilik ve iftira gibi suçlardan da arandığı tespit edildi.
Belirlenen adrese operasyon düzenleyen Kocaeli polisi, 26 Şubat 2018’den bu yana kaçak olan mahkumu 8 yıl 3 ay 21 gün sonra yakaladı.
Yakalanan şahıs, yasal işlemler için Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
