Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde hayatını kaybeden kardeşler Gülşah, Muhammed Ali ve Belinay Sakar’ın son anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kardeşlerin gece saat 03.49’da sokakta birlikte yürüdükleri anlar görülebiliyor.
Gülşah (24), Muhammed Ali (17) ve Belinay Sakar’ın cansız bedenlerine dün Cami Mahallesi Şehit Cevher Dudayev Parkı sahilinde rastlanmıştı ve bu olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.
Güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, 20 Ağustos sabahı saat 03.49’da çekilen görüntülerde, Muhammed Ali, Gülşah ve Belinay Sakar’ın beraber sokakta yürüdükleri anlar izlenebiliyor. Görüntülerde, kardeşlerden Belinay ile Gülşah’ın kol kola girerek yürüdükleri görülmekte.
Polis ekipleri, olayın nasıl gerçekleştiğine dair soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.
